Kata Sambutan Pendiri POS

Pendidikan yang baik, seperti yang diinginkan oleh Badan Pendidikan Nasional, yayasan dan Sekolah PrimeOne, tentu akan terpenuhi apabila ada tiga sumber belajar utama, yaitu: sumber daya manusia, sumber daya lingkungan, dan sumber daya multi-media. Di antara ketiga sumber ini, sumber daya manusia adalah yang paling dominan dalam mempengaruhi proses pembelajaran yang berkualitas. Sumber daya manusia merupakan role model dalam mengembangkan minat, potensi, dan kreativitas, serta menumbuhkan kepribadian dan karakter mulia.

Dalam mendidik siswa, Sekolah PrimeOne menekankan pada pengajaran moral dan budi pekerti, unggul dalam Bahasa Inggris, Indonesia, dan Mandarin, memiliki nilai-nilai etika dan kepribadian yang baik, pemahaman mengenai sains dan teknologi informasi yang terintegrasi ke dalam lingkungan sosial-budaya. Proses pembelajaran pendidikan yang demokratis; membimbing, mengembangkan dan memotivasi didukung oleh fasilitas dan infrastruktur pembelajaran canggih yang memungkinkan pengembangan potensi dan bakat siswa secara optimal.

Welcome Chief Patron

A good education, as desired by The National Education Board, foundation and PrimeOne School, will certainly be fulfilled when three decisive learning resources are present, namely: human resources, environmental resources, and multi-media resources. Among these three resources, human resources are the most dominant in influencing the process of quality learning. Human resources provide a role model and develop the student's interests, potential and creativity, cultivate students with strong personalities and noble character both spiritually and physically, with an attitude that is acceptable to themselves, their families, friends, country and the world.

In educating students, PrimeOne School should emphasize on moral teaching, excellence in English, Indonesian, and Mandarin, having ethical values and good personality, an authority on science and information technology integrated into the sociocultural environment. The democratic learning process of education; guiding, developing and motivating is supported by state-of-art learning facilities and infrastructures which enable the optimal development of the students potential and talents.

Amrin Susilo Halim