Home > News > What Do You Know about Food & Beverages Industry?

What Do You Know about Food & Beverages Industry?

7 Maret 2019

Pada hari Selasa tanggal 26 Februari 2019, POS mengundang tamu spesial yang mempunyai background di bidang food and beverages yang bernama Carrese Carrari. Caresse memulai ceramahnya dengan memperkenalkan diri secara singkat. Dia adalah salah satu pemilik kafe The Three Carrari.
Dia telah menjalankan kafe dengan saudara-saudaranya selama 2 tahun. Dengan antusiasme yang tinggi, ia membagikan pengetahuan dan pengalamannya sebelum akhirnya memutuskan untuk membuka kafe. Dia memberi saran kepada siswa-siswa untuk memilih jalur pendidikan dengan hati-hati karena akan mempengaruhi masa depan mereka. Selain itu, dia memberi siswa tips yaitu jika ingin mengambil bagian dalam industri makanan dan minuman, tidak boleh menyerah dalam menghadapi situasi sulit dan selalu ingat bahwa pelanggan adalah raja.
Di akhir sesi, para siswa menunjukkan kekaguman dan rasa terima kasih kepada pembicara serta untuk presentasinya. Kami berharap bahwa dengan memiliki pembicara tamu, kami dapat membantu siswa mengembangkan pemahaman yang lebih baik tentang industri F & B. Selain itu, dapat menumbuhkan keterampilan baru yaitu pemasaran dan pengembangan diri.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
On Tuesday, February 26th 2019, POS invited a special guest who has a background in food & beverages industry.

Her name is Carrese Carrari. The event started with greeting and praying as one of POS cultures.

Caresse started her talk by giving a brief self introduction. She is one of the owners of The Three Carrari café. She has been running the cafe with her brothers for 2 years now. With so much enthusiasm, she shared her knowledge and experiences before finally deciding to open a café. She also encouraged our students to choose their pathway carefully as it will affect their future. In addition, she gave the students the tips: if you want to take part in food and beverages industry, you should never give up in facing difficult situations. Remember that customer is always the king.

At the end of the session, the students showed admiration and gratitude for the speaker as well as for her presentation. We do hope that by having a guest speaker, we can help students develop a better understanding of F & B industry. Moreover, It can foster new skills namely marketing and self development.